Slepá ulička (Psychologický detektivní thriller s Chloe Fine - kniha č. 3) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2020)
"Skutečné mistrovské dílo mezi thrillery a detektivkami. Blake Pierce si dal na vykreslení postav skutečně záležet - všechny jsou po psychologické stránce tak skvěle popsané, že jim naprosto rozumíme, bojíme se s nimi a radujeme se z jejich úspěchu. Tahle kniha je plná nečekaných zvratů a nebudete ji moct odložit, dokud ji nedočtete." -- Knižní a filmový kritik Roberto Mattos (re Navždy pryč) SLEPÁ ULIČKA (detektivka s Chloe Fineovou) je 3. knihou z nové série psychologických thrillerů od úspěšného autora Blakea Pierce, jeho první bestseller Navždy pryč (kniha 1.) (ke stažení zdarma) dosáhl na více než 1 000 pětihvězdičkových hodnocení. SPECIÁLNÍ AGENT FBI z programu ViCAP Chloe Fineová (27) se musí ponořit do života na předměstí plného různých partiček, pomluv a lží. Zároveň se snaží vyřešit vraždu zdánlivě dokonalé manželky a matky, ke které došlo na srazu spolužáků po dvaceti letech. Staří přátelé ze školy, kterým teď už táhne na čtyřicet, se setkávají na třídním sraze na tom samém předměstí, na kterém se ještě jako děti potulovali po partičkách, které jsou i po všech těch letech stále stejné. Třídní sraz s sebou přináší staré vzpomínky, roztrpčení, zrady a tajemství, které se po dvaceti letech ohlásí novou bolestí. V ten samý večer je jejich třídní královna nalezena u sebe v bytě zavražděná. V tomto zdánlivě dokonalém, spořádaném městečku se stíny minulosti táhnou až do současnosti - a podezřelým je naprosto každý. Dokáže Chloe Fineová vyřešit vraždu - a to i přesto, že sama zápasí s démony vlastní minulosti a čelí možnosti, že jejího otce propustí z vězení? SLEPÁ ULIČKA je třetí knihou nové poutavé série. Jedná se o psychologický thriller plný emočního napětí a propracovaných postav, zasazený do atmosférického předměstí. Napínavý příběh, který vás zcela pohltí a díky kterému nebudete moct knihu odložit, dokud ji nedočtete. Čtvrtá kniha ze série s CHLOE FINEOVOU je již k dostání!
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky