Až půjdeš, vezmi mě s sebou - Jennifer, Nivenová (Yoli, 2023)
Ezra Ahern se jednoho dne probudí a zjistí, že jeho starší sestra Bea je pryč. Žádný vzkaz, žádná stopa, nic než e-mailová adresa schovaná na místě, kde ji mohl najít jen on. Nečekal, že někdy zůstane sám s agresivním otčímem a matkou, která se o něj nezajímá, ale teď je to jeho každodenní realita. Bea věděla, že musí odejít. V cizím městě, o samotě a bez jasného plánu pátrá po někom, kdo možná ani nechce být nalezen. Snaží se přitom vypořádat s tajemstvím z minulosti, které navždy změní to, jak vnímá svoji rodinu. Když si začnou dopisovat, Ezra pochopí, jak moc sestru trápí výčitky svědomí, že ho opustila, ale že neměla na výběr. A jak Bea pomalu odhaluje skutečný důvod svého odchodu, nacházejí sourozenci odpovědi na otázky, které je trápí celý život. Ale najde Bea i sílu vrátit se domů? Nebo odejdou oba - nadobro? Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti