Manažerská psychologie 3., přepracované vydání - Mikuláštík, Milan (Grada, 2015)
Kniha vychází již ve třetím, upraveném vydání a je určena především jako psychologické vádemékum pro manažery a podnikatele z různých oborů. Ocení ji však také studenti vysokých škol, kteří se připravují na řídicí práci a jimž může sloužit i pro samostatné studium.
Keywords: Podnikání a management; Psychologie odborná