Fyziologie oka a vidění 2., doplněné a přepracované vydání - Synek, Svatopluk (Grada, 2014)
Po devíti letech vychází aktualizované vydání úspěšné publikace vhodné nejen pro optiky, optometry, oční lékaře, ale i fyziology a studenty medicíny. Kniha seznamuje jak s anatomií a biochemií zrakového ústrojí, tak i s fyziologií vidění. Na závěr je připojena i kapitola psychofyziologie zraku.
Keywords: Oftalmologie, ORL; Optometr