Myšlenkové mapy Jak zlepšit své myšlení, paměť, koncentraci a kreativitu - Müller, Horst (Grada, 2013)
Myšlenkové mapy jsou technikou, která výrazně zlepší vaše myšlení, koncentraci, paměť, rozhodovací schopnosti, kreativitu i komunikační dovednosti. Umožní vám shromažďovat a rozvíjet vaše nápady, strukturovat různé informace, lépe plánovat čas a mít ho pod kontrolou, snadněji se učit nové věci, řídit projekty nebo se připravit na přednášky či rozhovory. V knížce, která přináší vše důležité o myšlenkových mapách včetně řady praktických příkladů, se dozvíte, jak myšlenkové mapy fungují, jak si vytvářet vlastní myšlenkové mapy a jak je využívat v různých situacích a k různým účelům. Poznáte také, jak pomocí map rozvíjet svou osobnost, objevit svůj potenciál a uskutečňovat své cíle. Stejně jako mnoho lidí před vámi budete překvapeni, jak vám myšlenkové mapy pomohou v pracovním a soukromém životě.
Keywords: Trénink paměti a učení