Práce a záchrana ve výškách a nad volnou hloubkou - Belica, Ondřej (Grada, 2014)
Základní informace pro všechny, kteří se při své práci pohybují ve výškách a nad volnou hloubkou a pro svoji práci potřebují pravidelné přezkoušení výškových specialistů. Kniha, vybavená velkým množstvím ilustračních obrázků, poskytne ucelenou představu o potřebných metodách, postupech a prostředcích.
Keywords: Sporty