Zahradní rybníčky, potůčky a koupací jezírka stavba krok za krokem - Himmelhuber, Peter (Grada, 2014)
Rybníčky, koupací jezírka, potůčky s vodopádem nebo mokřady v zahradě jsou přínosem pro lidi, rostliny i zvířata. Jak postupovat při jejich stavbě, vyvarovat se chyb a pečovat o ně s minimální námahou vám poradí autor s bohatými zkušenostmi. Jeho výklad je doplněn sériemi instruktážních fotografií.
Keywords: Hobby