Bílý plášť - Barbara, Nesvadbová (Universum, 2024)
Bílá plášť je inspirativní kniha rozhovorů na téma nemocí a obtíží, které vede Barbara Nesvadbová s těmi nejlepšími odborníky ve svém oboru. Nemocí se člověk učí. O své vlastní moci, o okolí, o možnostech. A ty jsou vždy. Věřte, že i v té nejhorší možné myslitelné situaci vždy existuje cesta. Vždy, opravdu vždy jsou okolo lidé, kteří vás nenechají padnout, kteří pomohou. Proto vznikl Bílý plášť - protože nikdo není na světě sám.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Zdravotnická a lékařská literatura