Jak otočit každou situaci ve svůj prospěch - Heppell, Michael (Grada, 2013)
Existuje jednoduchý způsob myšlení, chování a jednání, který vám zaručí, že dokážete každou situaci otočit ve svůj prospěch. Stačí, když se naučíte techniku nazvanou "Jak změnit úhel pohledu".Díky této čtivé a inspirativní knížce začnete na situace a problémy pohlížet jinak a přistupovat nově k jejich řešení. Osvobodíte se od názorů, které vás dosud brzdily, a dokážete získat to nejlepší z každé situace, kterou vám život postaví do cesty. Opravdu to funguje! Doma, v práci, ve vztazích, v celém životě. Technika "Jak změnit úhel pohledu" už pomohla milionům lidí k úspěchu. Je načase, abyste i vy začali sklízet její plody: šťastnější život, větší sebevědomí, kreativitu a úspěch. Díky tomuto bestselleru odhalíte, jak zařídit, abyste už nikdy neměli "špatný den".
Keywords: Kariéra a zaměstnání; Úspěch a motivace