Refluxní choroba jícnu - GERD - Vela, F., Marcelo (Grada, 2015)
Kniha představuje nejlepší současný návod nejen pro vlastní léčbu, ale i pro celkovou péči o nemocné s touto velmi rozšířenou diagnózou.
Keywords: Gastroenterologie, hepatologie