Asterion - Kaat - Zbyněk, K., Holub (Mytago, 2012)
První kniha ze světa Asterionu sestává z klasických dobrodružných příběhů viděných pozoruhodným pohledem - přes meče Eldebranských katů. Zbyněk K. Holub dokazuje, že i když je nováček, umí napsat strhující vyprávění, přičemž jednoduché příběhy se mu dohromady splétají ve složitý a zajímavý celek.
Keywords: Sci-fi, fantasy