Bezlepková kuchařka Kamily K. - Krajčíková, Kamila (Grada, 2016)
Kniha navazuje na mimořádně úspěšnou BEZLEPKOVOU KUCHAŘKU 3, kterou také vydalo nakladatelství Grada. Autorka předkládá dalších více než 80 receptů na speciality, po kterých se jen olíznete!
Keywords: Kuchařky; Medicína pro veřejnost