Didaktika elektrotechniky Rozvíjení kompetencí k řešení problémů - Serafín, Čestmír (Univerzita Palackého v Olomouci, 2023)
Publikace se tematicky věnuje oblasti oborové, resp. předmětové didaktiky, konkrétně didaktice elektrotechniky, která má mimořádný význam pro odborné technické vzdělávání, neboť tvoří jeho klíčovou část jak v praxi, tak v přípravě učitelů takto zaměřených disciplín.
Keywords: Didaktika