V divočině - Hannah, Grace (Ikar, 2024)
Mezi Russem Callaghanem a Aurorou Robertsovou přeskočí na univerzitním večírku jiskra a skončí to nocí plnou vášně. Aurora se pak v rozpacích beze slova vytratí přesvědčená, že šlo jen o jednu noc a že už se s Russem neuvidí. Jaké je tedy jejich překvapení, když na sebe narazí hned první den na letním táboře, kde mají oba dělat vedoucí? Russ i Aurora do divočiny utekli, aby si oddechli od komplikovaného života v Maple Hills. Russ ví, že pokud poruší přísné táborové pravidlo o vztazích, bude se muset vrátit domů. Zato Aurora si z něčeho takového rozhodně hlavu nedělá. Dokážou ti dva vedle sebe v poklidu existovat, nebo jediná společná noc zažehla požár, který už se nedá uhasit?
Keywords: Romantika, romány pro ženy