Angličtina pro lamy 2 - Ladislav, Čech (Universum, 2020)
Angličtinář s mnohaletou praxí napsal knížku o anglickém jazyce, která je vtipná, a přitom poučná. Oslovit může nejen věčné začátečníky, ale i studenty, kteří mají potíže s tradičními učebnicemi nebo si prostě chtějí něco ujasnit. V druhém díle opět najdete krátké kapitoly ve formě vyprávění a příběhů s mnoha příklady, které tvoří přehled gramatických jevů od úrovně A1 po pokročilejší B2 s důrazem na obvyklé chyby českých studentů. Pro čtenáře od 12 let.
Keywords: Jazyky; Osobní rozvoj a poznání; Humor, satira; Beletrie pro děti; Angličtina