Tichá noc - Danielle, Steel (Ikar, 2022)
Šokující nehoda. Malá holčička bojuje o přežití. A její bezdětná teta změní svůj dosavadní život, aby jí pomohla. Paige Wattsová, potomek hollywoodské smetánky, realizuje své nenaplněné herecké ambice prostřednictvím vlastní dcery Emmy. Už v devíti letech hraje Emma hlavní roli v populárním televizním seriálu. Pak ale vše naruší nepředvídatelná tragédie. Emma nyní žije se svou tetou Whitney, která si zvolila zcela jinou cestu než její sestra Paige. Whitney byla vždy spíše studijní typ a opovrhovala kultem celebrit, který byl součástí jejich dětství. Místo toho se stala psychiatričkou a své práci se naprosto oddala. Užívá si také nezávazný milostný vztah s úspěšným rizikovým investorem. Když se však dozví o sestřině nehodě, opustí vše, co dosud znala, a rozhodne se pomoci své neteři. Emma nekomunikuje, nic si nepamatuje, je vyděšená a ztracená. Dokáže jí teta pomoci s návratem k normálnímu životu?
Keywords: Romantika, romány pro ženy