Návrat starých časů - Henry, Hazlitt (Liberální institut, 2015)
Pokud by kapitalismus neexistoval, bylo by nezbytné ho vynalézt - a tento objev by se právem zařadil mezi největší objevy v dějinách lidstva. To je hlavním poselstvím mé knihy. Ale protože je kapitalismus zkrátka pojmenováním pro svobodu v ekonomické sféře, poselství knihy lze rozšířit: touha po svobodě nemůže být nikdy permanentně vymazána.
Keywords: Ekonomie