Pohádkový atlas hub - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2014)
Vítá vás pohádková říše hub!Na základě vtipných příběhů o skutečných houbách a jejich dvojnících z pohádkové říše hub seznamuje tato knížka předškoláky i malé školáky s houbami vyskytujícími se v naší přírodě.
Keywords: Pohádky; Encyklopedie a naučná