Muzikoterapie na základě konceptů biosyntetické psychoterapie s osobami se speciálními potřebami a jejich rodinami - Kantor, Jiří (Univerzita Palackého v Olomouci, 2024)
Kniha představuje muzikoterapii založenou na konceptech životního pole a životních proudů, které pocházejí z biosyntetické psychoterapie, a jejich aplikaci u rodin osob se speciálními potřebami. Jedná se o jednu z prvních prací integrujících teorie biosyntézy v kontextu muzikoterapie. Tato publikace uvádí nejprve přehled témat, která charakterizují zkušenosti rodičů a sourozenců osob s autismem a mentálním postižením.
Keywords: Speciální pedagogika