Chorobné znaky a příznaky Diferenciální diagnostika - Lukáš, Karel (Grada, 2015)
218 vybraných znaků, příznaků a některých důležitých laboratorních ukazatelů ve 163 kapitolách s prologem a epilogem, se seznamem zkratek a s rejstříkem.
Keywords: Diferenciální diagnostika, symptomy; Interna