Spona pro dědice (Trůn pro sestry - Kniha osmá) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2020)
"Představivost Riceové skutečně nezná mezí. V sérii TRŮN PRO SESTRY, která slibuje, že bude stejně zábavná, jako ty předchozí, nám předkládá příběh dvou sester (Sophie a Kate), sirotků bojujících o přežití v krutém a nebezpečném světě sirotčince. Naprostý úspěch. --Books and Movie Reviews (Roberto Mattos) Nový epický fantasy bestseller z pera Morgan Rice! V knize SPONA PRO DĚDICE (Trůn pro sestry - Kniha osmá) se Sophia, Kate a Lucas konečně shledají se svými rodiči. Jací jsou? Proč jsou v exilu? Jakou tajnou informaci pro ně mohou mít ohledně jejich identit? Pán vran mezitím pustoší Ashton, Kamenov je v nebezpečí a Sebastian musí najít způsob, jak zajistit Violetinu bezpečnost. Vrátí se Sophia, Kate a Lucas včas, aby je zachránili? A vrátí se vůbec? SPONA PRO DĚDICE (Trůn pro sestry - Kniha osmá) je osmou knihou nové ohromující fantasy série plné lásky, zlomených srdcí, tragédií, akce, dobrodružství, kouzel, mečů, čarodějnictví, draků, předurčení a napětí. Kniha, od které se neodtrhnete. Nabitá postavami, do kterých se zamilujete, pohybujících se ve světě, na který jen tak nezapomenete. Devátá kniha ze série bude k dispozici již brzy. "[TRŮN PRO SESTRY je] skvělé zahájení série, [která] obsahuje kombinaci uvěřitelných postav a překážek, se kterými se musejí vyrovnat. Neosloví jen mládež, ale i dospělé fanoušky fantasy, kteří hledají epické příběhy o přátelství a dobrodružství." --Midwest Book Review (Diane Donovan)
Keywords: Young Adult, New Adult