Zákon krále Aurory - Nisha, J., Tuli (Yoli, 2024)
Lor se podařilo osvobodit od Slunečního krále, jen aby se ocitla v područí prince Aurory. Ten je přesvědčený o tom, že Lor něco skrývá, a nezastaví se před ničím, aby ji donutil mluvit. Lor však ví, jak udržet tajemství - dělá to celý život - a nenechá se jen tak zlomit. Když se Lor a Nadir rozhodnou spolupracovat, aby získali ztracený předmět, který je klíčem k Lorině minulosti i budoucnosti, Lor váhá, zda může Nadirovi věřit. Odmítá se nechat okouzlit dalšími falešnými sliby. Sluneční král se ji mezitím snaží získat zpět, a tak není Lor v bezpečí vůbec nikde. A nebude v bezpečí, dokud nezničí krále Slunce i krále Aurory jednou provždy... Doporučený věk 17+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti