Záhada se jmelím - Nita, Prose (Kalibr, 2024)
Milý, hřejivý a kouzelný příběh o pravém duchu Vánoc, který nám připomíná, že láska je tou největší záhadou ze všech. Pokojská Molly Grayová vždycky zbožňovala Vánoce. Když byla malá, její milovaná babička je pokaždé dokázala udělat výjimečnými, byť neměly moc peněz. Několik prvních svátků bez babičky bylo pro Molly náročných, ale letos se její přítel Juan Manuel snaží udělat pro ni tento čas co nejradostnější.
Keywords: Krimi, detektivky