Ukrajina v plamenech - Tomáš, Lemešani (Universum, 2024)
Autoři této publikace zmapovali v rozsahu a hloubce, kterou snese pozornost každého člověka, nezávisle od jeho předešlých znalostí o historii, komplikovanou chronologii ukrajinského národa. Osud Ukrajinců po staletí poznačují válečné konflikty, vyhlazování civilistů a neustálé přepisování historie ve snaze zmást populaci tak, aby zapomněla na její přirozené kořeny, mentalitu a směřování.
Keywords: Společenské vědy, historie