Psychologie v perinatální péči Praktické otázky a náročné situace - Sobotková, Daniela (Grada, 2015)
Monografie přináší interdisciplinární pohled na problematiku péče o ženu v průběhu porodu a poporodního období. Je užitečnou pomůckou jak pro gynekology-porodníky, neonatology, porodní asistentky a zdravotní sestry, tak pro psychology, psychiatry, duly i další odborníky.
Keywords: Ostatní lékařské obory; Porodní asistence