Zdálo se mi - Dita, Szabó (Backstage Books, 2017)
Soubor básní svázaný krůpějemi smutku i radosti jako červenou šňůrkou plynoucí životem. kniha jako pohlazení lásky. vyprávění života spoutané ve verších. Zdálo se mi... že mé tělo je upleteno z mořských řas že má duše je třepotající se kolibřík a mé srdce je průzračné jako slzy
Keywords: Česká současná beletrie; Poezie