Specifika komunikace ve vztahu k sexualitě III - Štěrbová, Dana (Univerzita Palackého v Olomouci, 2019)
Publikace rozšiřuje zkoumanou problematiku pomáhajících profesí ve vztahu k sexualitě o téma osobnosti jedince a jeho postoje k sexualitě v kontextu s nutností připravenosti do profesní praxe. Je zaměřena na zkoumání v oblasti postojů, přesvědčení a hodnot týkajících se lidské sexuality, včetně osob s mentálním postižením, a to z pohledu reprezentantů pomáhajících profesí. Téma je podpořeno o názory na problémy při komunikaci o sexuálních otázkách, o názory na schopnosti k diskusi a předávání informací z oblasti sexuality včetně osob s mentálním postižením.
Keywords: Fitness a kondice