Krizový management ve zdravotnictví, management rizik - Šamaj, Martin (Univerzita Palackého v Olomouci, 2024)
Studijní text byl zpracován s podporou rozvojových projektů v rámci institucionálního plánu Univerzity Palackého v Olomouci, projektu FRUP_2016_043 Inovace předmětů vědy a výzkumu, odborných ošetřovatelských předmětů a předmětů organizace a řízení ve studijním oboru Ošetřovatelská péče v interních oborech, včetně přípravy výukových materiálů.
Keywords: Organizace, management, statistika