Dokonalý Vzhled (Psychologický thriller o Jessie Huntové-kniha šestá) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2021)
"Mistrovské dílo mezi thrillery a záhadami. Blake Pierce odvedl vynikající práci a vytvořil postavy po psychologické stránce tak dobře popsané, že máte dojem, jako byste se ocitli v jejich hlavě, cítili jejich strach a oslavovali jejich úspěchy. Jedná se o knihu plnou zvratů, která vás nenechá spát, dokud ji nedočtete do poslední stránky." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (o Navždy pryč) DOKONALÝ VZHLED je šestá kniha v nové sérii psychologických thrillerů od jednoho z nejprodávanějších autorů, Blaka Pierce, jehož kniha Navždy pryč (zdarma ke stažení) se umístila na prvním místě bestsellerů a získala víc než 1 000 pětihvězdičkových recenzí. Když je v jednom hotelovém pokoji v L.A. nalezeno mrtvé tělo muže, jenž strávil noc s prostitutkou, nikdo se nad tím moc nepozastavuje - tedy do té doby, než se z osamoceného případu stane celá řada. Brzy začíná být jasné, že se prostitutka proměnila v sériového vraha - a že ji možná nezastaví nikdo kromě forenzní psycholožky a FBI agentky Jessie Huntové, 29. Rychle ubíhající psychologický thriller s nezapomenutelnými postavami a napínavým příběhem. DOKONALÝ VZHLED je šestou knihou v nové strhující sérii, která Vás přinutí otáčet stránky dlouho do noci. Sedmá kniha v sérii o Jessie Huntové bude k dispozici již brzy.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky