Ukradené životy - Patricia, Gibneyová (Kalibr, 2024)
Silniční dělník nalezne ve výkopu tělo těhotné dívky. Téhož dne se u dveří inspektorky Lottie Parkerové objeví cizinka se synkem a prosí o pomoc při hledání ztracené přítelkyně. Když stejný kopáč najde další mrtvolu, vyšetřovatelka musí zmobilizovat veškeré síly a vypátrat, jak jsou tyto dvě oběti propojeny. Jenže záhy zmizí další dvě dívky... Ukradené životy jsou knihou z celosvětově velmi úspěšné detektivní série s inspektorkou Lottie Parkerovou, která se teď střetne s takovými zrůdnostmi, jako je obchod s bílým masem a lidskými orgány či sebepoškozování. Tento případ je tak snad ještě temnější než ten předchozí, který se u našich čtenářů a čtenářek setkal s velkým ohlasem.
Keywords: Krimi, detektivky