Pojednání o páté esenci - Raymundus, Lullus (Volvox Globator, 1995)
Výpravné vydání tradičního alchymistického díla katalánského autora Raymonduse Lulla. Kniha pojednává o Páté esenci (Quinta Essentia) neboli kvintesenci, která je obecně platným prostředkem, který v každém přírodním výtvoru nachází jeho skrytou kvalitu, jeho léčebnou pravdu a přirozený smysl.
Keywords: Sebepoznání