Odtajnění - Vodňanský, Jan (Volvox Globator, 1998)
Rozpomínání, leckdy překvapivé, jedné z nejpozoruhodnějších osobností současného českého kulturního dění - dramatika, spisovatele, režiséra, herce, profesora, textaře, básníka, zpěváka, ale především "šoumena" (jak zcela jednoduše, prostě a vyčerpávajícím způsobem uvádí jeho vizitka) Jana Vodňanského, o kterém nelze předpokládat, že by neměl na co vzpomínat
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy