Rebel, Pěšec, Král (Koruny A Slávy--Kniha Čtvrtá) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2017)
"Morgan Rice přišla s něčím, co se zdá být příslibem další brilantní série, která nás zavede do fantasy plné odvahy, cti, udatnosti, magie a víry ve vlastní osud. Morgan dokázala vytvořit silné postavy, které nás přimějí je obdivovat na každé stránce... Doporučuji do knihovny každého čtenáře, který miluje dobře napsanou fantasy literaturu." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (komentář k Vzestup draků) REBEL, PĚŠEC, KRÁL je čtvrtá kniha ze série bestsellerů epické fantasy ságy KORUNY A SLÁVY od Morgan Rice, která začíná knihou OTROKYNĚ, BOJOVNICE, KRÁLOVNA. Sedmnáctiletá Ceres je krásná, chudá dívka z imperiálního města jménem Delos. Probouzí se v zajetí. Její armáda je zničená, její lidé zajati, rebelové rozdrceni. Potom, co ji zradili, se musí dát znovu dohromady. Podaří se jejím lidem ještě někdy povstat? Thanos pluje na Ostrov vězňů, protože se dozvěděl, že Ceres žije, a myslí si, že ji tam najde. Sám se tak ocitá v pasti. Na své nebezpečné cestě je neustále mučen pomyšlením na Stephanii, která je sama a čeká jeho dítě. Cítí se rozervaný životem. Ale když se snaží vrátit do Delosu, aby se setkal s oběma svými láskami, setká se se zradou tak obrovskou, že navždy změní jeho život. Stephania, zavržená žena, nesedí s rukama v klíně. Svůj vliv a vztek obrací proti těm, které miluje nejvíc. A právě její zrada může být nejnebezbečnější ze všech. Právě ona by mohla trvale zničit království. REBEL, PĚŠEC, KRÁL vypráví epický příběh tragické lásky, pomsty, zrady, ambicí a předurčení. Kniha plná nezapomenutelných postav a dech beroucí akce nás přenese do světa, na který nikdy nezapomeneme, a přiměje nás znovu a znovu se zamilovávat do fantasy. "Akcí nabitá fantasy, která jistě potěší fanoušky předchozích knih od Morgan Rice, stejně jako fanoušky děl jako je série ODKAZ DRAČÍCH JEZDCŮ od Christophera Paoliniho.... Fanoušci fikce pro mladé budou toto poslední dílo Riceové hltat a pak škemrat o přídavek." --The Wanderer, A Literary Journal (komentář k Vzestup draků) Kniha čtvrtá ze série Koruny a slávy vyjde již brzy!
Keywords: Sci-fi, fantasy; Dobrodružství, napětí, fantasy