Pediatrie pro nelékařské zdravotnické obory - Klíma, Jiří (Grada, 2016)
Po více než 15 letech se dostává čtenářům do rukou komplexní publikace týkající se základního medicínského oboru, a zaplňuje tak bílé místo na našem knižním trhu. Kniha je sepsána lékaři, odborníky, kteří se podílejí na výuce nelékařských zdravotnických profesí.
Keywords: Pediatrie; Ošetřovatelství - klinické obory