Dokonalá manželka (Psychologický thriller o Jessie Huntové-kniha první) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2019)
Forenzní psycholožka (a novomanželka) Jessie Huntová, 29, odhaluje, že v jejím novém předměstí číhá temné tajemství. Když se pak na scéně objeví mrtvé tělo, Jessie se ocitá ve spletité síti mezi svými nově nalezenými přáteli, tajemstvími svého manžela, prací na případu sériového vraha-a tajemstvím své vlastní temné minulosti. V DOKONALÉ MANŽELCE (psychologickém thrilleru o Jessie Huntové-knize první), věří Jessie Huntová, forenzní psycholožka v zácviku, že nechala temnotu svého dětství konečně za sebou. Se svým manželem, Kylem, se právě přestěhovala ze stísněného bytu v centru Los Angeles do velkého domu ve Westport Beach. Díky Kylovu povýšení v práci se topí v penězích.A Jessie má co nevidět dokončit svůj magisterský titul ve forenzní psychologii a učinit tak poslední krok, který ji dělí od jejího snu stát se policejní profilistkou. Sotva se však přistěhují, začíná si Jessie všímat celé řady podivných věcí. Vypadá to, jako by všichni její sousedé-a jejich chůvy-skrývali nějaká tajemství. Záhadný jachtařský klub, do nějž se Kyle tak zoufale snaží dostat, se hemží nevěrnými manžely a vlastními pochybnými pravidly. K tomu všemu se zdá, že neblaze proslulý sériový vrah uvězněný v psychiatrické léčebně, kde Jessie dokončuje svůj titul, ví o jejím životě více, než by bylo normální-nebo bezpečné. Jak se její svět začíná rozpadat, ztrácí Jessie důvěru ke všemu kolem sebe-i ke své vlastní příčetnosti. Opravdu odhalila ve slunečném a bohatém plážovém městečku v jižní Kalifornii zlověstnou tajnou konspiraci? Ví snad sériový vrah, kterého studuje, skutečně něco o původu jejích nočních můr? Nebo ji konečně dohnala její strašlivá minulost? Rychle ubíhající psychologický thriller s nezapomenutelnými postavami a napínavým příběhem, DOKONALÁ MANŽELKA je první knihou v nové strhující sérii, která vás přinutí otáčet stránky pozdě do noci.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky