Tvůrce hry - Leonard, Zaichkowski (Universum, 2023)
Týmy a trenéři ho potřebují, rodiče o něm sní, fanoušci ho milují a hráči sami se jím chtějí stát. Tvůrce hry má v každém sportovním týmu, a dokonce v jakémkoli týmu, zcela zásadní pozici. Jeho schopnosti rozhodování a vnímání herních situací ho staví do role klíčového hráče týmu.Nyní poprvé trenéři a lektoři nejvyšší úrovně odhalují postupy a výsledky dlouholetých výzkumů, jak si dané techniky osvojit.Díky kombinaci sportovní psychologie a sportovní vědy se mohou sportovci, ale stejně tak i manažeři, všech věkových kategorií, včetně mládeže, středoškoláků, vysokoškoláků a profesionálů, naučit trénovat svůj mozek pod tlakem.Tvůrce hry je přelomová kniha, která přístupnou a srozumitelnou formou seznámí rozvíjející se mladé sportovce spolu s jejich rodiči a trenéry s touto zásadní tvůrčí schopností.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Fitness a kondice