Nacistické poklady a StB - Jaroslav, V., Mareš (Universum, 2021)
Více než čtyřicet let se Státní bezpečnost pokoušela najít domnělé nacistické poklady. Mnohokrát skončilo nadějné hledání monstrózní blamáží, ale několikrát byla velmi blízko. V některých případech dokonce byla na správném místě, jen přišla jako druhá v pořadí. Odhalme spolu zapomenuté příběhy, plné tajemství, romantiky a dobrodružství, ale i groteskní historky, plné omylů, nesmyslů a dodnes nezveřejněných průšvihů.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Společenské vědy, historie; Výtvarné techniky, umění; Horory