Dcera vandrovní apatykářky - Iny, Lorentzová (Ikar, 2024)
Finále tetralogie o vandrovní apatykářce nás zavede do Benátek a posléze i do Svaté země, která je v pol. 18. století součástí Osmanské říše a vládne jí turecký sultán. Expedice plná nebezpečí připraví Leně, dceři vandrovní apatykářky, i knížeti Friedrichovi četná dobrodružství a také je velmi sblíží. Zejména poté, co je Friedrich odkázán na Lenino léčitelské umění, kterému se naučila od své matky Kláry.
Keywords: Společenské vědy, historie; Historické romány