Druhá smrt - Sandra, Brown (Kalibr, 2024)
Bývalý nejlepší rozehrávač Super Bowlu Zach je v šoku, když se dozvídá, že jeho bývalá žena Rebecca je po přepadení v kómatu a on má rozhodnout tom, zda ji odpojit od přístrojů. Tíha zodpovědnosti a veřejného mínění ho nakonec přimějí nechat konečné rozhodnutí na Rebečiných rodičích. O čtyři roky později je pachatel útoku Eban předčasně propuštěn z vězení. Statní zástupkyně Kate Lennonová je odhodlána dostat ho zpět za mříže. Rebečini rodiče dceru celou dobu nechávali na přístrojích, ale pokud by zemřela, hrozí Ebanovi obvinění z vraždy. Zach ví, že to bude muset být on, kdo ji zabije. Eban, který tuší, co mu hrozí, zosnuje plán, aby se Zach ani Kate nedožili Rebečiny smrti - a tím pádem konce jeho svobody.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory