Bio odrůdy révy vinné - Pavloušek, Pavel (Grada, 2016)
Monografie z pera našeho předního odborníka na pěstování révy vinné zevrubně popisuje více než 150 perspektivních moštových a stolních odrůd vhodných pro ekologické pěstování a výrobu vína. Knihu využijí profesionální vinaři, studenti zahradnických oborů středních a vysokých škol i zahrádkáři.
Keywords: Zahrada; Příroda kolem nás