Bretaňské světlo - Jean-Luc, Bannalec (Kalibr, 2024)
Šestý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně - na konec světa. Uprostřed impozantních skal proslulého pobřežního masivu z růžového granitu stojí komisař Dupin před obtížným úkolem: má absolvovat letní dovolenou u moře, dva týdny sladkého nicnedělání, aby si pořádně odpočinul. Děsivá vyhlídka! Naštěstí pro něj, chtělo by se říct, zmizí přímo před jeho očima turistka. A brzy nato otřese malebným přímořským městečkem Trégastel zločin děsivých rozměrů.
Keywords: Krimi, detektivky