Ztracený svět - Doyle, Conan, Sir, Arthur (Bambook, 2014)
Komiksové dobrodružství s dinosaury! Seznamte se s novým kresleným románem držitele ceny Fabula Rasa v kategorii nejlepší scénář a nejlepší kreslíř za rok 2012, jehož proslulé Štěky Broka Špindíry se staly bezmála kultovním komiksem současných čtenářů. Tentokrát vás spolu s A. C. Doylem zavede do nebezpečného ztraceného světa dinosaurů.
Keywords: Komiksy