Biologická léčba zánětlivých autoimunitních onemocnění v revmatologii, gastroenterologii a dermatologii - Cetkovská, Petra (Grada, 2014)
Biologická léčba přinesla zásadní zlom do léčby autoimunitních onemocnění v revmatologii, gastroenterologii, dermatologii, osteologii a v několika dalších specializacích. Její vznik byl umožněn jednak pochopením patogeneze těchto, jednak rozvojem genetického inženýrství.
Keywords: Dermatovenerologie; Gastroenterologie, hepatologie; Revmatologie