The Specifics of communication in relation to sexuality I Helping Professions in Relation to Sexuality, Including Persons with Intellectual Disabilities - Štěrbová, Dana (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Monografie se soustředí na aspekty lidského sexuálního a reprodukčního chování, které jsou společensky nejzávažnějšími projevy sexuality.
Keywords: Speciální pedagogika