Mezinárodní obchodní operace 6., aktualizované a doplněné vydání - Machková, Hana (Grada, 2014)
Již šesté vydání představuje novou právní úpravu závazkových vztahů a podnikatelských subjektů v ČR, obchodní praktiky v přeshraničních transakcích a související finanční instrumenty, nové možnosti zajišťování úvěrových rizik v mezinárodních vztazích, aktuální pravidla vydávaná Mezinárodní obchodní komorou.
Keywords: Obchod a prodej