LS 30. Ohlédnutí za 3 dekádami (1993-2024) studentské literární soutěže Univerzity Palackého v Olomouci - Krejčiřík, Tomáš (Univerzita Palackého v Olomouci, 2024)
Tato publikace vznikla u příležitosti 30. ročníku studentské literární soutěže, o jejíž zrod se v roce 1993 zasloužil první polistopadový rektor UP profesor Josef Jařab. Za tři dekády do ní bylo přihlášeno přes dva tisíce příspěvků. Almanach vydaný Univerzitou Palackého přináší vhled do historie soutěže a ukázky poezie oceněných autorů a autorek, vybrané básníkem Radkem Malým.
Keywords: Poezie