Bezpečnost v kontextu osob se specifickými potřebami - Hanáková, Adéla (Univerzita Palackého v Olomouci, 2023)
Publikace se zabývá bezpečností osob se specifickými potřebami z pohledu klientů i odborných pracovníků.
Keywords: Speciální pedagogika