Třikrát o autorství - Janečková, Barbora (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Od záhadného textu z počátku 15. století přes určování autorství v internetové komunikaci až po analýzu předpon ve forenzní lingvistice. To je Třikrát o autorství - kniha tří studentských prací, které spojuje tematika forenzní lingvistiky a pátrání po původu a autorech textů.
Keywords: Lingvistika