Hlas a jiné povídky - Petr, Vydra (Brána, 2020)
Kniha Hlas a jiné povídky obsahuje 23 povídek komika, moderátora, herce, dramaturga a spisovatele Petra Vydry. Humorně laděné příběhy zachycují leckdy lehce absurdní a místy mysteriózní, zároveň však veskrze lidské životní situace, jaké zažívá ve své práci či v osobních vztazích každý z nás. Prostřednictvím autorových textů se tak můžeme pousmát i nad svým vlastním "bláznovstvím".
Keywords: Beletrie; Humor, satira