Příběhy, které vás nenechají spát - Dan, Poblocki (Pikola, 2024)
Amélie při úklidu babiččiny půdy narazí na knihu se zajímavým názvem: Příběhy, které vás nenechají spát. Vypadá to, že jde o výpůjčku z místní knihovny, ale když ji tam Amélie donese, dozví se, že kniha tam nikdy nepatřila. Ze zvědavosti ji otevře a pustí se do čtení příběhů o podivných událostech v okolních městech, o hrůzostrašných narozeninových oslavách, oživlých dýňových liánách a prokletých tarotových balíčcích. V každém z příběhů figuruje rodina čarodějnic. A čarodějnice, jak každý ví, na sebe mohou vzít jakoukoli podobu...
Keywords: Beletrie pro děti; Příběhy, deníky